Om mig

Allan Sams Simonsen

Jeg hedder Allan Sams Simonsen, og jeg kommer oprindeligt fra Nimtofte midt på Djursland, men jeg bor i dag sammen med min familie i Vivild. Jeg er uddannet som maler, har tidligere arbejdet som konduktør, og i dag er jeg selvstændig malermester med AS Malerfirma.

Sideløbende har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut hos TOTUM – skolen for kropsterapi i Aalborg. Det er Skandinaviens førende og største inden for kropsterapi. Denne uddannelse bruger jeg nu som selvstændig kropsterapeut i SAMS Kropsterapi

Hvad er Totum kropsterapi?

Der anvendes Totum kropsterapi i behandlingen hos en kropsterapeut. Kropsterapi er, ifølge https://totum.dk/om-kropsterapi/, en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan.

Behandlingsformen bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier.

Klinikken

Klinikken er beliggende på Hovedgaden 16b, 8410 Rønde, og den består i et fællesskab med Lene Jul, som er statsautoriseret fodterapeut.