Rainbow Horn Hest Tryk Boble Sensoriske Pille Toy Børn med Autisme har Brug Anti-stress-Legetøj Lindre Stress Legetøj for Børn, Voksne Gave


Tags: børn toy, anti-stress, popit, van kids legetøj, det pop, antistress-toy, antistress hånd, pop ot pille toy, pille toy, børn sneaker.

kr3.04 kr7.21
  • På lager
  • s10799  • Advarsel: antistress-toy
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tema: Sport
  • Model-Nummer: Tryk boble legetøj
  • Anbefaler Alder: Barsel, 0-6m, 18+, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m

Funktion:

1. Reglerne for spillet er simple og nemme at forstå, børn, ældre kan spille, eller en meget god familie, forældre-barn-interaktivt legetøj spil.

2. Lille størrelse, kan blive presset og trak uden deformation, praktisk opbevaring, nem at bære.

3. Hjerne, logik og argumentation, mundtlig og hovedregning, lige og ulige numre, integreret planlægning og andre evner for at forhindre, at hjernens degeneration.

4. Når du trykker på den boble-knappen, boblen, der vil gøre en lille dunkende lyd, så klip det over, og starte igen.

5. Lavet af miljøvenlige materialer, og kan genbruges i det uendelige og vaskes.

6. Lyse farver og figurer, skal du trykke på boblen knap der er en behagelig lyd (bemærk, at på grund af den produktionsproces, der er en side til at trykke på lyden vil være mindre), men også vil helt sikkert få dine børn til at føle sig tilfreds.

7. Multifunktionel brug, både som legetøj kan også bruges som en te coaster, den ideelle gave til dine venner.

8. Dette tryk boble legetøj er en stor sensorisk legetøj, kan du trykke gentagne gange på ned igen og igen, top up.By at gentage en enkelt indsats for at hjælpe børn og voksne i høj stress eller angst stater til at lindre og afløb for stress, disse legetøj er perfekt til kontorer, boliger, kirker, biblioteker, tankstationer, specialundervisning klasseværelser, fysisk terapi og sensoriske værelser, og rejse.

9. Du kan nyde det sjove, når som helst og hvor som helst: ingen tilbehør, som ikke er let at tabe, kompakt størrelse, holdbar, kan du nyde at pille ved dig selv eller invitere venner til en hurtig hjerne spil, uanset hvor du er, kan du nyde det sjove af spillet.

10. At rengøre, skal blot skylles i vasken, og tør luft.

Specifikation:

Materiale: Silikone

Farve: Makaron

Størrelse: 17.5*16,5 cm

Antal: 1 stk

Egnet Alder: 3Y+

Publikum: Børn, Ældre, mængden, med det pres, der er egnet.

Spil Regler:

1. Hver spiller skiftes til at trykke på en række bobler i rækken, (Bemærk: Hvis du trykker på flere bobler, skal de være forbundet.) Modstanderen kan også trykke på boblen, der ikke er blevet trykket ind i den række/andre rækker.

2. Den spiller, der trykkede på den sidste boble er taberen.

3. Drej toy over til at starte næste runde med det samme.

Bemærk:

1. På grund af manuel farve justering af regnbuen model, er det uundgåeligt, at farven fordelingen af de forskellige partier er lidt anderledes.

2. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

3. Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Pille Toy

[relateproductdetail/]


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer