Solar Led-Lys Udendørs Lanterne Sol String Lys Street Garland LED Solcelle Lampe Til Bryllup Lanterne Have Dekoration


Tags: system, papir lanterner dekorationer, træer, armbånd solsystemet, lanterne string, camp lanterne, led lanterne, lanterne papir, led telt lanterne, body paint-paletten, guld lanterne garland.

kr28.39 kr56.78
  • På lager
  • s11008  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Solar Led-Lys Udendørs Lanterne Sol String Lys Street Garland LED Solcelle Lampe Til Bryllup Lanterne Have Dekoration

Bullet punkter:

1. Solar lantern: I Kina, lanterne betyder genforening.Folk kan lide at hænge lanterner i løbet af det Nye År, ikke kun fordi det ser godt ud, men også fordi det bringer os held og lykke.

2. Belysning tid: Som det er udsat for sollys, belysning tiden afhænger af lokale forhold og vejret.Du kun har brug for lidt sollys, så lygten tænder automatisk i skumringen.

3. Vandtæt og holdbart: sol-lampen er lavet af nylon klud.Lygten lygten har en fremragende vandtæt ydeevne og kan hænges indendørs og udendørs.Den indvendige beslag er lavet af jern, og den udvendige beslag er brugt med vandtæt nylon klud for længere levetid.

4. Let at bruge: Med hjælp af en metal parentes, lygten let kan hænges på træer og buske.Det kan bruges til udendørs parter eller varme sommernætter.

5. Udendørs lanterne: Lantern størrelse: 20 cm x 20 cm.Kan dekorere dit hus.Denne form for lantern kan ikke kun dekorere dit hus er smukt, men også kan være placeret i gården.Ingen grund til at bekymre sig om skader, når den placeres udendørs.

Beskrivelser:

Materiale: Nylon Klud

Størrelse: diameter 20 cm/8 tommer

Farve: Beige

Beskyttelsesniveau: IP55

Solar panel specifikationer: 2 V, 18 mA

Batteri: 1,2 V 150MA 2.5 lumen

Pakke inkluderet:

1*Solar Lanterne


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer