Unisex Benbeskyttere Strik Nylon Knæ Støtte Tandbøjle Protector Sport Cykling Basketball Fodbold Kompression Beskyttelse Knæpuder


Tags: knæ tandbøjle, knæ, knæstøtte, støttende knæ seler, bandet knæ, haven knæ pad, seler knæ, gel knæ pad, cti knæ seler, knæ beskytter.

kr9.55 kr14.04
  • På lager
  • s11155  • Netto vægt: 60g
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Farve: black
  • Model-Nummer: /
  • Materiale: /, Nylon wire latex
  • størrelse: one size
  • Alder: Børn

Unisex Benbeskyttere Strik Nylon Knæ Støtte Tandbøjle Protector Udendørs Sport Cykling Basketball Fodbold Kompression Beskyttelse Knæpuder Ærme

Beskrivelse:

Afbalanceret dekompression, kompakt vævning, elastisk tæt til kroppen.

360 graders motion knæpude, elastisk pres -, knæ-pleje, four seasons universal.

Ved hjælp af nylon og latex filament mixer, det har begge egenskaber.Det har en god slidstyrke, god slidstyrke, høj trækstyrke, og hurtig recovery resultater.

Med elastisk design, spænding elasticitet er ikke deformerede, der er egnet til elasticitet, ikke let at glide, komfortabel pasform.

Den knæpude munden er designet med anti-slip silikone, der er bølgepap og humaniseret.Det gør det vanskeligt for folk at glide og falde ud, selv i løb.

Brug af kurven, nyde behagelig gang og sport.

Integreret danner vævning teknologi, tæt på led og muskler, styrke og stram, beskytte de fælles dele.

Funktion:

1. Den knæpude munden er designet med anti-slip silikone, der er bølgepap og humaniseret.Det gør det vanskeligt for folk at glide og falde ud, selv i løb.

2. Anklen vagt kant indfører teknologi lås kant, som ikke er let at rulle kanten, ikke let at skubbe, og er mere komfortabel at bære.

3. Med elastisk tre-dimensionelle væve -, bølge-silikone anti-skid strip beskytter din menisk, og giver fuld og stærk støtte til dine knæ, så at hver landing af dit knæ, er ikke længere at bekymre sig.

4. Løb, cykling, basketball og fitness næsten alle kræver deltagelse af knæet, som bærer hele kroppens vægt på øvelse, så vi kan køre på en fleksibel måde.

5. Knæet spiller en vigtig rolle i sport.Hvis det forsømmes, vil det medføre, at knæleddet slip skade og fat pad overbelastning, som kan blive værre og værre.Derfor, fælles beskyttelse er særlig vigtig.

6. Tre-dimensionelle knytning, tæt på den tykke, effektiv forebyggelse af benskade, motion mere sund.

Specifikation:

Materiale: Nylon wire latex

Vægt: 60g

Størrelse: one Size

Farve: Sort

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Knæ Pad


Gleb2813
2021-07-12
5/5
ok

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer