Trænings-og Yoga-Leggings Sexet Udendørs Sport Leggings Kvindelige Ankel-længde Bukser Print med Høj Talje, Hofte Skubbe Op at Køre for Kvinder


Tags: lounging leggings kvinder, ben yoga, kys leggings kvinder, leggings til fitness med høj talje, sexet yoga-bukser for kvinder, kradser butt leggings xs, legging sport gennemsigtig, lodden leggings kvinder, grå kradser butt leggings, sex lynlås.

kr79.04 kr133.99
  • På lager
  • s11342  • Mærke: NoEnName_Null
  • Lukning Type: Elastisk Talje
  • Bukser-Længde: Ankel-Længde Bukser
  • Stof Type: Klædes
  • Køn: Kvinder
  • Model-Nummer: 2019-8-29 10
  • Materiale: Spandex, Polyester
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse

Størrelse Tabel Tag Størrelsen Talje(cm) Talje(tommer) Hofte(cm) Hofte(inch) S 61-66 24-26 86-91 34-36 M 66-71 26-28 91-96 36-38 L 71-76 28-30 91-101 38-40 XL 76-81 30-32 101-106 40-42

Bemærk: 1. Sammenlign venligst detaljer størrelser med din' før dit køb. 2. Item farve kan variere lidt, da farven i forskellige slags computerskærme kan være en lille smule anderledes. 3. Bemærk, at 1-2cm afvigelser på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

Produktion Se

VALG AF STØRRELSER: 1. Vores Værdifulde Kunder, Vi Leverer STØRRELSE DIAGRAMMER For Hvert Produkt For At Vejlede Dig I at Vælge Din Foretrukne Størrelse. 2. Alle Størrelser Er Målt Manuelt, Så Det Kan være 1 Til 3 CM Forskel, Så Giv dig Selv Med En Lille Godtgørelse, Når du Vælger Din STØRRELSE. 3. Den RECCOMENDATION STØRRELSE DIAGRAMMER, der Er Lige Til Dine Guider, Og Det Betyder ikke Garantere, At Være Din Sidste Valg, Så skal Du Følge Din Faktiske Størrelser, Når de Vælger. 4. Hvis Du Har Brug For Vejledninger I At Vælge Din Foretrukne Størrelser, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os.KONTAKT OS: 1. Hvis Du Har Nogen Spørgsmål Om Vores Produkter, Bedes du Faldt velkommen til At Kontakte Os, Og Vi vil Forsøge At Svare Så Hurtigt Som Muligt. 2. I løbet af søndag Og Kina Ferie, Vores Kontor er Tæt på, Så skal Du Have Patienterne til At Vente, Når Vi er Tilbage Fra Vores Pause, Vi vil Straks.SHIPPING OPLYSNINGER: 1. Hele Pakken Er Afsendt via Ali-Hurtig Standard Eller Kina Post Air Mail , Hvis Du Har Andre Nævnte forsendelsesmetode, er Du velkommen til At Kontakte Os. 2. Alle Pakker Leveres Med Tracking Oplysninger For Vores Kunder At Kende Tilstanden Af Deres Pakker.FEEDBACK: 1. Efter at have Modtaget deres Pakker, Hvis Du Er Tilfreds Med Vores Produkter Og Services Venligst Tøv ikke med At Give Os 5 STJERNER Rating , Alt Du er "Positiv" Feedback Er Vigtig For Os.Tak!! :) 2. Hvis Du Har Et Problem Med Vores Produkter, Før De Forlader Os "Neutrale" Eller "Negativ" Rating, Bedes Du Kontakte Os Først, Vi Stræber Efter At Levere Den Bedste Service Til Alle Vores Kunder, Så Vi Vil Finde Den Bedste Måde At Løse Alle Dine Problemer.Og Hvem Ved, Måske Kan Det Bare Være En Glip Forståelse.Så Bedes Du Har Tillid Til Os, Vil Vi Gøre Vores Bedste For At Hjælpe Dig. 3. I løbet af søndag Og Kinas Ferie, Vores Kontorer Er Lukkede, Så Vi Håber Du Kan Forstå, Hvis Vi Ikke kan Svare Dig Straks I Disse Tider, Men du Behøver ikke Bekymre dig om, Så Snart De Pauser, der Er Over, Vil Vi Svare Din Bekymring med det Samme, Så sørg for at Have Patienterne til At Vente, Og Vi Er Meget Taknemmelige For Din Merværdier På Disse Spørgsmål.


Kola Tchizh
2021-05-09
5/5
Strannie legginci... NE ponravilos kachestvo, Kak budto Ti Odet v celifanovii meshok. Razocharovana

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer