Hul Blade Ice Hockey Sticks N-serien Nexus POBJ Super Lys 370g Blank Carbon Fiber Hockey Sticks Tape


Tags: hockey tape, ice hockey puck, field hockey, asus h61 bundkort, for hockey, hockey stick, epson fjernbetjeningen til projektoren, hockey practice, asus s15 vivobook, hockey jersey.

kr1 429.74 kr1 504.99
 • På lager
 • s11509 • Vægt: 370g
 • Længde: 65 inches
 • Grip/Non-Grip: greb
 • Carbon Væver: 18k
 • Kurven: P92 P28
 • Materialer: Carbon Fiber
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: ADV2
 • Skaftet på kniven: One-Piece stick
 • løgn: 6
 • Flex: 77 87 102

Vores butik kan levere forskellige professionelle ishockey-pinde med forskellige valgbare blade batterns og flex .Vi kan garantere, at give pinde med den bedste kvalitet, hurtig logistik service og fremragende service efter salg inden for hele hjemmesiden.Bedes du kontakte os uden tøven, hvis nogen tvivl eller krav på Klingen Mønster ,Flex og Venstre-Højre hånd.Vi accepterer et blandet modeller så godt.

Nyd din shopping tid!

SR

INT

JR

Blade Mønster*

P92 P28

Flex*

Greb eller Ikke

Greb

Længde

65"

Vægt

390g

Carbon Væver

18K

Kick Punkt

Midt Kick Punkt

Den Sekskant og tykkere pind design med dobbelt konkav ansigter og kick-point teknologi til at reducere stick deformation under skud, for at optimere energi-overførsel, og til at garantere nøjagtigheden af bladet ansigt.Det kan give hurtige reaktion på hånden position af spillere, som gør det lettere energi indlæsning og frigivelse i løbet af skud.

Anvendelse af tyndere og stærkere kulfiber materiale øger styrken af blade ansigt kanter og reducerer vægten til at fremskynde udgivelsen.

Slap shot hastighed er forøget med 15%;

Snap shot hastighed er steget med 12%, og vægten er reduceret med 10g;

Bøjningsstyrke er øget med 20%; den dynamiske nye harpiks kan øge modstandsdygtighed over for stød og bøjningsstyrke, som hjælper spillere med at holde skudt uden at beskadige stick.

Blade mønster og kurve: Blade mønster er den vigtigste del af ice hockey stick, der bestemmer kvaliteten og radian passere og skyde.Begyndere bør forsøge at undgå, at du vælger pinde med store radian eller lige klinge mønstre.Begyndere bør gradvist ved deres optagelse vaner, skating center og deres egne funktioner i praksis og konkurrencer til at bestemme valg af pindene.

Hvad er Flex?

Flex betyder pounds af styrke, der kan bøje stokken til 1 tomme.For eksempel, hvis Flex-værdi er 100, betyder det, at spilleren kan bruge 100 pounds af styrke til at bøje stokken til 1 tomme.

Hvad mere er, er højere eller lavere elasticitet vil have dårlig indflydelse på din styrke og præcision.Derfor, det er nødvendigt for en professionel spiller for at vælge en korrekt og nøjagtig Flex værdi.

Hvordan at vælge den rigtige pind Flex værdi ?

Generelt, Flex-værdi bør være halvdelen af din kropsvægt.Hvis du vejer 40 kg (154 pounds), kan du vælge en pind med Flex-værdi på 77 kilo--- halvdelen af 154 pounds.Hvis du er meget stærk eller en lidt svag, kan du justere Flex-værdi:

Hvis du er meget stærke, og vide godt om den korrekte skud færdigheder, Flex-værdi skal være +5;

Hvis du bruger mere slap shot, Flex-værdi skal være plus 5; du er ikke stærk nok, Flex-værdi bør være -5;

Hvis du bruger snap shot og håndled skud, Flex-værdi bør være -5.

Hvis du vejer 70 kg (154 pounds) og er stærk nok, og bruge flere slag skud, bør du vælge Flex fra 77. 10 bør tilføjes i henhold til de ovenfor nævnte metoder, og så skal du vælge en pind med Flex værdi af 87 år. Bemærk venligst, at Flex er en personlig præference, og de ovennævnte metoder kan kun hjælpe dig med at vælge en mere velegnet til Flex-værdi.

Flex værdi af pinde kan ændres.

Lad os sige, at Flex værdien af en pind er 95. Hvis stokken er forkortet, hårdhed af stokken vil være højere, mens stokken bliver kortere (i henhold til diagrammet nedenfor).Det skal nævnes, at længden af stokken, efter at være blevet forkortet skal passe til din højde.Du bør ikke ignorere stick højde og din krop højde blot for at øge Flex værdi af pinden.

Model

Flex

Spiller Profil

At skære stokken ned

i længden ændringer flex:

2"

4"

6"

YTH

42

Børn vokser op med komposit i dagens hockey marked; det bør starte med YTH spillere.

49 Flex

57 Flex

67 Flex

JR

52

Generelt for alderen 8-12, hvor færdigheder er på tidlig udvikling og blødere flex vil øge puck hastighed og stigning frigive tid

60 Flex

68 Flex

77 Flex

INT

67

Dette flex er stor for PeeWee og Bantam alder spillere, der har mindre hænder, der helt kan bruge en SR aksel dimension, men der er behov for en længere kniv for at styre pucken

74 Flex

80 Flex

87 Flex

SR

77

For spilleren der søger maksimal energi ilægning; dette er den blødeste flex, der findes på markedet i dag i en SR dimension

84 Flex

92 Flex

100 Flex

SR

87

Sandsynligvis den mest populære flex vurdering i dag, dette er for spilleren søger en quick-release uanset om det er en engangs-eller striber ned vingen

96 Flex

105 Flex

112 Flex

SR

102

Dette er for den spiller, der har et arsenal af forskellige skud inden for deres spil,

108 Flex

115 Flex

122 Flex

Om hundredvis af dollars kan være gemt for dig med vores gratis levering.Vi vil sende de produkter, med SF og EMS express og leveringstiden er omkring 11 - 15 dage.Hvis varerne ikke er leveret inden for 40 dage, vil du få en fuld refusion.Når du modtager varer, og er tilfreds med den kvalitet, du kan tilbagebetale os.Vi har til formål at sikre, nul risiko for klienter i shopping.

Vi vil erstatte EMS med andre hurtig-virksomheder i nogle særlige regioner og nationer, der ikke kunne bruge EMS på grund af politikker.

Hvis det produkt, du modtager, ikke er som beskrevet, eller lav kvalitet, sælger lover, at du kan returnere det inden for afslutning (når du klikker på "Bekræft Ordre" eller overstiger bekræftelse tidsramme) og modtage en fuld refusion.Tilbagesendelse shipping gebyr vil blive betalt af dig.Eller, du kan vælge at beholde produktet, og er enige om tilbagebetaling beløb direkte med sælgeren.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer